Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Mi van a kiszállított alapcsomagban?

Előre rajzolt vászon és referenciakép a festményről, 3 db-os ecsetkészlet, a képhez szükséges festékek, paletta és egy kötény. Ha szeretnél asztali állványt, azt plusz költség fejében külön hozzárakhatod a csomagodhoz a megrendeléskor. Az online anyag pedig a weboldalunkon elérhető, amihez mindenki a saját fiókjában férhet hozzá a vásárláskor általad megadott jelszóval.

Mi a különbség az alapcsomag és a visszatérő csomag között?

A visszatérő csomag ára azért alacsonyabb, mert nincs benne kötény és ecsetek, hiszen ezekkel az eszközökkel már rendelkeznek azok, akik már előzőleg rendeltek tőlünk.

Hogyan tudok belépni a saját fiókomba?

Ha a „Saját fiókom” menüpontra kattintasz az oldal tetején, akkor ezután meg kell adnod a felhasználóneved és a jelszavad. A felhasználónév a saját email címed, a jelszó pedig ugyanaz, amit a csomag vásárlásakor adtál meg a regisztrációnál. Ezt követően már be is léptél saját fiókodba, ahol megtalálod az összes rendelésed és festményed.

Meddig érhető el az oktató videó a fiókomban?

Az oktató videó az adott festésed első megnyitását követő 30 napon keresztül bármikor megtekinthető a weboldalon a saját fiókban.

Hogyan tudok rendelni ilyen csomagot?

Először ki kell választanod egy képet, amit szeretnél megfesteni. Ezt az „otthoni festőcsomagok” menüpontban teheted meg. Ha legörgetsz a lap aljára, ott láthatod a festményeket. Csak ráklikkelsz az egyikre, és a fizetés gombbal indíthatod a vásárlást.

Hogyan fizetek?

A fizetés gombra kattintva láthatod, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz. Az átutalásnál és a bankkártyás fizetésnél is lépésről lépésre kapsz részletes tájékoztatást. Az oldal védett és biztonságos, így nyugodtan megadhatod a bankkártya adataidat, de fizethetsz utalással vagy személyesen is a Papírvilág Kft. – 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 4-es szám alatt. Amennyiben a banki átutalást választottad, kérlek erre a számlaszámra utalj: Unicredit Bank MásképArt Kreatív Műhely Kft. 10918001-00000102-35850000
IBAN:HU98 1091 8001 0000 0102 3585 0000

Kell tudnom festeni?

Az élményfestés előzetes tudást nem igényel. Elég, ha a kedved megvan hozzá! Az oktatóvideóban profi instruktorok a szemed előtt festik meg a képet, miközben lépésről lépésre mutatják, hogy mit kell csinálnod. Erről a saját fiókodban egy kinyomtatható részletes leírást is találsz.

Mit kell nekem otthon beszerezni?

Elég egy nyugodt sarok, ahol kényelmesen elférsz, és lehetőleg nem zavar senki, hogy teljesen elmélyülhess az alkotás felszabadító folyamatában. Szükséged lesz még egy bögre vagy befőttesüveg tiszta vízre, amiben az ecseteidet tudod elmosni, mielőtt áttérsz egy másik színre. Illetve egy kis rongyra vagy papírtörlőre, amibe a túl vizes vagy festékes ecseteket törlöd. A vizet kb. 2-szer 3-szor lenne ideális cserélni. Arra ügyelj, hogy a festék nem biztos, hogy kijön a ruhádból, szőnyegből, ezért használd a kötényt, amit küldtünk, és a biztonság kedvéért leteríthetsz magad alá egy festőfóliát is.

Hogyan kapom meg az otthoni festőcsomagot?

Az otthoni festőcsomagot az online vásárlást követő 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk, de van lehetőség személyes átvételre is a Papírvilág Kft. – 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 4-es szám alatt.

Ajándékozni is tudok ilyen festőcsomagot?

Természetesen igen. Ebben az esetben érdemes ajándékkártyát vásárolni, amit az ajándékkártya menüpontban tehetsz meg, vagy a festmények között is találsz erre lehetőséget. Az ajándékozott az ajándékkártya segítségével már saját maga választhatja ki a neki tetsző festményt a weboldalon, és az élményfestő csomagot is arra a címre szállítjuk ki, amit ő megad.

Miért van kétféle ajándékkártya? Mi a különbség köztük?

A klasszikus ajándékkártya mellett választhatod még az EXTRA ajándékkártyát is, ami azért drágább, mert az ezért járó élménycsomagban még egy asztali állvány is található.

Hogyan tudom beváltani az ajándékkártyát?

Az ajándékkártya menüpontban erről részletes leírást találsz, bár a beváltás menete elég egyszerű. Csak ki kell választani a festmények közül azt, amit szeretnél elkészíteni, és a csomagválasztásnál az „ajándékkártya beváltását” megjelölni. A kártyádon szereplő kuponkódot majd az utolsó lépésnél, a fizetésnél tudod beírni, a „kuponbeváltás” lehetőségre kattintva. Miután megadtad a személyes adataidat, az élménycsomagot 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk otthonodba, vagy átveheted akár személyesen is Papírvilág Kft. – 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 4-es szám alatt.

 

Meddig váltható be?

Az ajándékkártya megvásárlástól számítva fél évig (6 hónapig) beváltható.

Adatvédelmi szabályzat | Általános szerződési feltételek